NAJBOLJE USPOMENE POČINJU OVDJE
Zavirite u drugi svijet
Rezervacije
Rezervacije
Osjetite jedinstvene ljepote Mediterana!

U samom centru Budve, sa pogledom na Jadran smješten je luksuzni hotel sa 4+ zvjezdice - Hotel Budva.

Glavno šetalište, rivijera, Stari grad i Marina na korak su od hotela, oaze mira i premium iskustva. Ukoliko želite da iskusite Budvu u dinamičnoj i opuštenoj atmosferi, prave čari se nalaze u neposrednoj blizini – plažni barovi, noćni klubovi, tržni centri.

Sve što poželite čeka vas na jednom mjestu.

SAZNAJ VIŠE
Otkrijte novi hotel na Mediteranu i uživajte u luksuzu
Special
Luksuzni Apartman - park strana
Raskošno opremljen prostor, modernog dizajna koji ostavlja bez daha.
Special
Luksuzni Apartman - morska strana
Apartman koji će vas osvojiti luksuzom i raskošnim modernim dizajnom.
Budva – Grad za pamćenje

Suncem okupana Budva s pogledom na otvoreni Jadran smještena je u centralnom djelu crnogorske obale.

17 pješčanih i šljunkovitih plaza protežu se duž obale dužine 25 kilometara. Trsteno, Jaz, Mogren, Ploče, Drobni Pijesak, Kamenovo, Buljarice samo su djelić ljepota svih plaža koje krase rivijeru.

Intimnu atmosferu grada obezbjeđuju masivni planinski vjenci koji je okružuju i štite klimu od jakih sjevernih vjetrova.

Prepustite se fuziji tradicionalnih i savremenih vrijednosti od kojih će svaka ostaviti na vas trag, jer Budva je grad koji se ne zaboravlja.

SAZNAJte VIŠE
Budva Grada kralja Kadma
Sadržaji hotela
Spa i Wellness
U našem Wellness centru se spajaju tišina, energija, ljepota i vitalnost.Naše profesionalno osoblje i veličanstveno okruženje pružiće vam prijatno SPA iskustvo. Tretmani koje nudimo osvježiće vaše tijelo i dušu.
SAZNAJte VIŠE
Restoran i Barovi
Smješteni u prizemlju hotela, restoran i aperitiv bar nude savremenu kuhinju i modernu verziju poznatih, omiljenih jela, uz listu pažljivo odabranih vina i ručno pravljenih koktela.
SAZNAJte VIŠE
Kongresni Centar
Moderni konferencijski centar Hotela Budva sa tri multifunkcionalne kongresne sale, diplomatske sale i pratećim barom sa otvorenom terasom za kafe pauze i opuštanje, predstavlja idealno mjesto za organizovanje kongresa, konvencija, seminara, izložbi, društvenih događaja, team building-a.
SAZNAJte VIŠE
Centralna Lokacija

Aerodrom Tivat udaljen je manje od 30 minuta vožnje, dok se aerodrom Podgorica nalazi na udaljenosti od sat vremena vožnje.

Prelijepi pejzaži

Budva je specifična mediteranska kombinacija prirodnih pejzaža, istorije i kulture na južnom dijelu obale Jadranskog mora.

Priča Duga Vjekovima

Istorija duga preko dva i po milenijuma krije se u zidinama grada Budve i njegovoj oklolini. Sve što je Budva nekada bila i što danas jeste, čini je jednim od najstarijih nasleđa i gradova ovog područja.

Preuzmite brošuru hotela
Preuzmite brošuru hotela
Prijavite se za Newsletter

Prijavite se da saznate više o specijalnim ponudama.

* neophodno